Macskaeledel

Az egészséges és teljes értékű táplálás nagyon fontos ahhoz, hogy cicánk boldog és tejes életet élhessen. Az állatwebshop kínálatában számos jó minőségű száraz és nedves tápot, alutasakos tápot, illetve jutalomfalat talál kedvező áron. A cicája életkorának megfelelően választhat kölyök, felnőtt és idős cicáknak való tápok közül. Ezenkívül a speciális igényeket kielégítő eledelek is megtalálhatók kínálatunkban: allergiás, érzékeny emésztésű, ivartalanított vagy éppen kizárólag lakásban tartott cicáknak készült eledelek között böngészhet. Eledel-választáskor a termék ára és minősége sem az utolsó szempont. Számos gyártó termékei közül választhat, mint például Brit, Dolly, Friskies, Kitekat, N&D, PreVital, Purina és Whiskas.

Ahhoz, hogy cicánk egészséges legyen elengedhetetlen a helyes táplálkozás, már a kölyökkortól kezdve. Az állatwebshop.hu minden szükséges eledelt kínál a macskák boldogságához: száraztáp, nedves táp, alutasakos táp, jutalomfalatok.

Nagyon lényeges, hogy az első hónapokban odafigyeljünk a kiscicák helyes táplálására, ehhez nyújtanak segítséget az alutasakos nedves macskaeledelek. Ebben az időszakban a legjobbak a magas minőségű, teljes értékű tápok. 

A felnőtt macskák húsevők, ezért lényeges, hogy étrendjükben magas legyen a hústartalom. Legalább 70%-os arány ajánlott száraz- és nedves macskaeledelből, ideális esetben pedig az egyéb tápanyagok zöldségekből állnak.

Különleges igényekre szabott macskaeledelek közül is válogathatnak a gazdik. Az ivartalanított cicáknak a nemi hormonok csökkenése miatt kisebb az energiaszükségletük, ezért szükségük van a speciális macskaeledekre. Ezenkívül az allergiás és érzékeny emésztésű, beteg cicák számára is van megfelelő macskaledel a kínálatunkban.