Nyakörvek, hámok

A kutyával való séta elengedhetetlen eszköze egy jó minőségű nyakörv, amely biztonságot nyújt a kutyusnak és gazdinak egyaránt. Az állatwebshop kínálatában válogathat bőr, fojtó, szöges és hagyományos nyakörvek között, illetve bolhanyakövet is vásárolhat. Számos színben, méretben, anyagban és stílusban talál nyakörveket, hogy biztosan megtalálja a kutyusának megfelelőt. 

Nagyon fontos, hogy kutyánk méretének megfelelő és kényelmes nyakövet válasszunk a napi sétákhoz.

Kölyköknek a legjobb választás a puha textil nyakörv, amely kényelmes és nem is drága. Nem érdemes túlárazott nyakörvet választani külyök kutyánknak, ugyanis gyorsan kinövik. Fontos, hogy kutyusunk méretének megfelelő nyakörvet válasszunk, ugyanis ha túl nagy a választott nyakörv, a kutya könnyen kibújuik belőle. Amennyiben kicsi a választott nyakörv, úgy kutyusunk kényelmetlenül fogja érezni magát és rossz élményeket fog társítani a sétához. Úgy tudjuk megnézni, hogy jó méretű nyakörvet választottunk-e kedvencünknek, hogy ha felvett állapotban a nyakörv és a kutya nyaka közé befér egy ujjunk.

Felnőtt kutyák számára megfelelő választás lehet egy erős, strapabíró nyakörv, amely lehet akár textil, bőr vagy lánc. Praktikus megoldás lehet beszerezni egy fényvisszaverő vagy világító nyakörvet, amelly az esti séták során tökéletesen szemmel tarthatjuk kedvencünket. 

A nyakörvválasztás során a legfontosabb szempont a méret és funkció, ezeken felül azonban sok jó minőségű, stílusos és dizájnos nyakörvet talál webshopunkban.