Willowy

A Willowy kutyatápok teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálkozást nyújt a kutya minden életszakaszában, mérettől függetlenül. A száraztápok között megtalálhatóak a magas aktivitású kutyáknak, illetve a szabadon tartott ebeknek megfelelő eledelek. Ezek a prémium eledelek kedvező áruknak köszönhetően Magyarországon nagy sikernek örvend. A gyártás minőségi ellenőrzéssel készül, Spanyolországban. A Willowy száraztápok nagy arányban tartalmaznak állati eredetű fehérje forrást, mint pl. hal, baromfi vagy bárányhús. Az összes Willowy száraztáp Omega 3 és 6 vitaminokban gazdag.

Október végi Willowy & Willowy Gold akció !:

Október végi Willowy & Willowy Gold akció !:

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Cikkszám
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft

A Willowy prémium kutyaeledel minden féle, fajta kutya számára megtalálható webáruházunkban. Ásványi anyagokban dús és vitaminokban gazdag Willowy száraztápok megfelelő működést nyújtanak a kutya immunrendszerének, illetve a fényes szőrzethez is nagyban hozzájárul. Magas hústartalma miatt a kutyák előszeretett eledelévé válik. Magas fehérje és zsírtartalmának köszönhetően kedvencünk kiváló kondícióban tartható, még olyan esetekben is, mint amikor magas aktivitásnak vannak kitéve.


A táblázat értékei csak tájékoztató jellegűek, életkor, temperamentum, aktivitás és környezeti feltételek figyelembe vétele javasolt. A kutya testsúlyának folyamatos figyelemmel kísérése szükséges az adagok pontos meghatározásához.

Testsúly (kg)  Adag (g)
0-5  100-200
5-10  200-300
10-15  300-400
15-20  400-500
20-25 550-600
25-30  600-700
30-35  700-750
40-  750-


Friss, tiszta víz mindig legyen biztosítva a száraz táp mellé! 

Október végi Willowy & Willowy Gold akció !: