Happy Dog

Happy Dog száraztápok széles választéka az Állatwebshop.hu webáruházban. Németországban gyártott, minőségi fehérjeforrások, színezék, aroma, tartósítószer és génmódosított nyersanyagok nélkül! Prémium minőségű Happy Dog termékeink szójamentesek. Sokszínű fehérjeforrás található ezekben a tápokban, legyen az hús, hal vagy baromfi. A Happy Dog Supreme termékekkel ezáltal kizárható az, hogy kedvencét egyoldalú fehérjeforrással táplálja a mindennapokban.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Miért a Happy Dog szárazeledelt ajánljuk kutyabarát vásárlóinknak?
• Sokszínű receptúrák kínálnak,
• Ideális a fogápolás és a fogazat erősítésére,
• Illetve a minőségi termékeken megjelölik a fehérjeforrást.


Happy Dog termékeinkben mérsékelt energiatartalom található. Erre összpontosítva ezek a száraztápok kevesebb zsírral és több fehérjével készülnek. Ügyeljünk a megfelelő mennyiségű, szükséglet szerinti táplálásra. Ezzel elkerülhetőek a civilizációs betegségek, mint pl. a túlsúyl, ízületi problémák stb. Külön kifejlesztett közepes testű és nagytestű fajták fehérje- és energiaszükséglete Junior – Kölyök korban eltérő. Az életkornak megfelelően kifejlesztette a Happy Dog a kétfázisú koncepciót. Ennek az előnyei közé tartozik, az optimális foszfor és kálcium tartalom. Nem tartalmaz növényi fehérjepótló ayagokat (szóját). Minőségi fehérjéből készült tápok, illetve a szükséges vitális nyersanyagokban gazdag eledel kutyája számára.


Frissen szárított gyógynövényekből – a gyomor, a bél és a vérkeringés megfelelő működéséért. Elősegítik a természetes és egészséges emésztést. A természetes, pektintartalmú élelmi rostok szabályozott emésztésről gondoskodnak. A nyomelemekkel történő optimális ellátásért. Létfontosságúak és segítenek a hiánytünetek megelőzésében. Frissen őrölve alkalmazzuk. Értékes omega-3 és omega-6 zsírsavakat tartalmaz a bőr és a szőrzet egészséges anyagcseréje érdekében. Glükozaminoglikánokat (GAG) tartalmaz. Ezek fontosak az ízületek, inak és porckorongok számára.