Nedves táp

Ha kutyakonzervet vagy alutasakos eledelt keres a kutyájának, akkor a legjobb helyen jár. Ezek az eledelek a legjobb kiegészítést tudják nyújtani a száraz eledelek mellé. A nedves tápokkal változatossá, ízletessé tudjuk tenni kutyánk számára az étkezést. Az összetevők mellett érdemes megnézni a konzervek hústartalmát is. Kínálatunkban megtalálhatóak a halas, rizses, csirkementes, gabonamentes, illetve az egyéb ízesítésű nedves eledelek is. Válogasson az ismert márkák termékei közül, mint pl. a Goood, Josera, Chicopee, Pet’s Land, Spirit of Nature stb. vagy próbáljon ki kutyusának egy másik gyártó termékét kínálatunkból! A nedves eledel mellé ajánljuk a száraz tápokat, illetve a jutalomfalatokat is.

A megfelelő étrend, táplálék nagy mértékben meghatározza a kutya életkorának hosszát. Optimális odafigyelni az összetevőkre, illetve arra, hogy a nedves eledel megfelelő tápanyagprofillal rendelkezzen. Természetesen több szempont van, amit figyelembe kell venni az eledel választásánál. Tisztázni kell, hogy az eb életkora minek felel meg. Kölyök? Fiatal? Felnőtt? Senior, Idős?

Ezeken kívül nem elég az életkort, a kutya termetét illetve a kutya súlyát is érdemes figyelembe venni. Ez esetben nem mindegy a kutyának az aktivitása, benti kutya vagy esetleg szabadon tartott? Napjainkban a nedves kutyaeledelek mindenféle ízesítésben kaphatóak, mint pl. rizses, csirkés, lazacos, pulykás, tonhalas, illetve gyakran ízesítik még különféle zöldségekkel is őket. Fontos emellett még figyelembe venni azt, ha a kutya valamilyen speciális eledelt igényel.

Előfordulhatnak különféle betegségek is, ezekre szerencsére vannak kifejlesztett speciális eledelek. Ilyen betegségek közé tartoznak azok a kutyusok, akik bőrirritációra hajlamosak, akiknek érzékeny az emésztésük esetleg hízásra hajlamosak vagy igen gyakori az ivartalanított eb. Fontos kritrérium, hogy minden életszakaszban a megfelelő eledellel lássuk el őket. Köztudott, hogy minden embernek, akinek kutyusa van, az ő egészsége a legfontosabb. Igyekszik neki mindent megadni lehetőségeihez mérten. Termék kínálatunkban a kedvező árak mellett, prémium márkákkal, világ szinten elismert gyártók termékei találhatóak meg.

Bízunk benne, hogy megtalálja négylábú kedvencének a neki megfelelő eledelt. Az állatwebshop-on széles választékban találhatóak meg a kövezkető márkák termékei: