Mud Slide Lotion - Folyékony Csüdsömör Ápoló Krém (1 Liter)

Rendelhető
Mud Slide Lotion  - Folyékony Csüdsömör Ápoló Krém (1 Liter)
Kiszerelés
1 L
Gyártó
Equimins
10 394 Ft
A Mud Slide csüdsömör ápoló könnyen használható csüdsömör esetén az alsó lábszárakon. Új készítmény, amely ezüst ionokat tartalmaz, pozitív töltésű ezüst részecskéket, amelyek hatásos antimikrobás szerként működnek. Hígabb krém jellege miatt egyszerűen használható, be kell dörzsölni vele az érintett letisztított felületet. A ‘Pig Oil’ olyan ásványolaj, amely nagyon jó gátként funkcionál, a kén kiváló antibakteriális hatású.
Részletek

Leírás

Mud Slide Lotion folyékony krém csüd ápoló ‘Pig Oil’ ásványolajjal és kénnel.

A kulcs ahhoz, hogy a lovak a tél folyamán a sáros környezetben kevesebb eséllyel kapjanak csüdsömör vagy egyéb bakteriális fertőzést, az, hogy szükség van valamire, ami antibakteriális hatású és megnehezíti a sár és baktériumok dolgát. Ez pontosan az, amit a Equimins Mud Slide Lotion csüdsömör ápolóval létrehoztunk, és amikor a lova este a legelőről bejön, a sár szinte lecsúszik a lábáról.

A Mud Slide Lotion könnyen használható csüdsömör esetén az alsó lábszárakon. Új készítmény, amely ezüst ionokat tartalmaz, pozitív töltésű ezüst részecskéket, amelyek hatásos antimikrobás szerként működnek. Hígabb krém jellege miatt egyszerűen használható, be kell dörzsölni vele az érintett letisztított felületet.

A ‘Pig Oil’ olyan ásványolaj, amely nagyon jó gátként funkcionál, a kén kiváló antibakteriális hatású. Együttesen alkalmazva ezt a két anyagot, nagyon jó hatást érünk el. A sár elleni fertőzések elleni védekezésben a legjobb, ha ezt a termékünket az Equimins Winter Leg Scrub láb lemosó koncentrátummal együtt alkalmazza.

Használati javaslat:
Használat előtt alaposan felrázandó!
Equimins Mud Slide Lotion csüd ápolót jól dörzsölje be a láb alsó szakaszára, amely leginkább ki van téve a sárnak. Javasoljuk gumikesztyű használatát!
Amikor estére behozza a lovát a legelőről az istállóba, lemoshatja lábát Equimins Teafa samponos langyos vízzel, majd használja a Equimins Winter Leg Scrub lemosó koncentrátumot – kis mennyiségű vízben hígítva a használati utasítás szerint, majd ne öblítse le, hagyja rajta éjszakára. Reggel pedig lehetőség szerint krémezze be a Mud Slide Lotion folyékony csüdsömör ápoló krémmel.

Tartalma:
‘Pig Oil’ ásványolaj és kén (Flowers of Sulphur).

A Jockey Club és FEI szabályok szerint tiltott anyagokat nem tartalmaz.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C között, fénytől védve. Használat után lezárandó.

Kiszerelés:  1 literes  (EH 429) műanyag flakonban.

Adatok
EAN
1515528273837
Cikkszám
EQ-EH429
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!